بدنه خبر

صفحه نخست /دعوت به فراخوان واگذاری پروژه ...

دعوت به فراخوان واگذاری پروژه های فناورانه پژوهشگاه نیرو

پنجشنبه / 30 مرداد 1399

فرهیخته گرامی

با سلام و احترام

پژوهشگاه نیرو در راستای اجرای اسناد راهبردی توسعه فناوری مصوب وزارت نیرو، از کلیه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، جهادهای دانشگاهی، پژوهشگاه‌ها، مراکز پژوهشی دعوت به عمل می‌آورد در فراخوان پروژه‌های فناورانه پژوهشگاه نیرو به آدرس http://www.nri.ac.ir/rfps از تاریخ 1 تا 10 هر ماه شرکت نمایند.

به منظور بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت بودجه بند ح تبصره 9 قانون بودجه سال 1399 نوبت ویژه در شهریور ماه برگزار می‌شود.

شایان ذکر است فراخوان شهریور بصورت یک مرحله‌ای برگزار شده و همزمان با اخذ سوابق علمی و پژوهشی، پروپوزال مربوطه نیز دریافت می‌گردد از این رو بازه زمانی این نوبت از فراخوان، از 1 تا 20 شهریور خواهد بود.

تعداد پروژه‌های فراخوان شده در شهریور ماه، بالغ بر یکصد پروژه در حوزه‌های مختلف صنعت برق مشتمل بر موضوعات تخصصی برق، مکانیک، شیمی، مواد، عمران، محیط زیست، پلیمر و ... است.

با سپاس و تجدید احترام

معاونت فناوری پژوهشگاه نیرو