31 فروردین 1403
عليرضا يوسفي

علیرضا یوسفی

مرتبه علمی: دانشیار
نشانی: استان آذربایجان شرقی، بناب، دانشگاه بناب
تحصیلات: دکترای تخصصی / مهندسی علوم و صنایع غذایی
تلفن: +984137745000-1613
دانشکده: دانشکده فنی و مهندسی
گروه: گروه مهندسی شیمی

تحصیلات

  • دکترای تخصصی مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی ، ایران (1390 - 1393)
    عنوان رساله: بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم در سیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با استفاده از منطق فازی
  • فوق لیسانس مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، ایران (1387 - 1389)
    عنوان پایان‌نامه: فرمولاسیون و تولید کالباس ماهی از سوریمی و بررسی برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن
  • لیسانس مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، ایران (1382 - 1386)
    عنوان پایان‌نامه: تولید محصولات بیولوژیک از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی
بیشتر

علایق پژوهشی

  • رئولوژی بیوپلیمرها (ویسکوالاستیسیته، خصوصیات جریان برشی پایا، محلول های رقیق)
  • بیومکانیک، شبیه سازی شرایط هضم در سیستم گوارش رودوی-معدوی
بیشتر

دروس

کاردانی
درسی از این نوع برای این شخص ثبت نشده‌است!
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکترای تخصصی
درسی از این نوع برای این شخص ثبت نشده‌است!

فعالیت‌های پژوهشی

مقاله چاپ‌شده
1
Nazanin Yuosefi, Younes Zahedi Dizaj-Yekan, Alireza Yousefi, Ghader Hosseinzadeh, Mario Jekle (2024) Development of carboxymethyl cellulose-based nanocomposite incorporated with ZnO nanoparticles synthesized by cress seed mucilage as green surfactant INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES: 265; 130849
2
Ghader Hosseinzadeh, seyed mehdi sajjadi, Loghman Mostafa, Alireza Yousefi, Reza Hajiaghaie Vafaie, Sahar Zinatloo-Ajabshir (2023) Synthesis of novel direct Z-scheme heterojunction photocatalyst from WO3 nanoplates and SrTiO3 nanoparticles with abundant oxygen vacancies Surfaces and Interfaces: 42; 103349
3
Alireza Yousefi, Habib Etemadi, Hamta Sattari (2023) Study on the Fabricated PC/PDA-Modified TiO2 Hybrid Membranes for Oily Wastewater Treatment in a Submerged Membrane System Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials: 33; 2861–2872
4
Alireza Yousefi, Habib Etemadi, MIlad Hermani, Farid Aftabi, Ghader Hosseinzadeh (2023) Preparation and Performance Evaluation of PVC/PDA‑modifed Al2O3 Nanocomposite Membranes in Oily Wastewater Treatment Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials: 33; 1066-1079
5
Mehdi Hatami, Zohreh Seyfi-Najafabadi, Alireza Yousefi, Mohammad Qandalee, Nader Djafarzadeh, Carlos J. Durán‑Valle, Ignacio M. López‑Coca, Yaser Ghasemi (2023) Ring Opening Polymerization Used for the Production of VOC Free High-Performance Ecofriendly Novel PBZ/PDA/CeO2 Nanocomposites Polymers: 15; 1-17
6
Alireza Yousefi, Komla Ako, Ghader Hosseinzadeh, Shahla Khodabakhsh (2023) Rheological properties of binary mixtures of Lepidium perfoliatum seed gum and xanthan gum Chemical and Biological Technologies in Agriculture: 10; 1-15
7
Alireza Yousefi, Said Elmarhoum, Shahla Khodabakhsh, Komla Ako, Ghader Hosseinzadeh (2022) Study on the impact of temperature, salts, sugars and pH on dilute solution properties of Lepidium perfoliatum seed gum Food Science & Nutrition: 00; 1-14
8
رضا ثقفی، مهدی حاتمی، علیرضا یوسفی، ویدا سعدی، محمدرضا یزدان پناه (1401) اصلاح سطح داخلی غشای الیاف توخالی پلی سولفون با عمل آوری پوششی پلی دوپامین علوم و تکنولوژی پلیمر: 35; 53-67
9
Javad Yekrang, Reza Saghafi, Alireza Yousefi, Fatemeh Ghaffari (2022) Sage seed gum as a novel source for polysaccharide-based antibacterial nanofibers: Physical, chemical, and rheological characterization Journal of Industrial Textiles: 51; 796S–7819S
10
علیرضا یوسفی، شهلا خدابخش اقدم، رضا ثقفی، سید محمدعلی رضوی (1401) استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم innovative food technologies: 9; 255-268
11
12
Ekoue Teko, Komla Ako, Alireza Yousefi, Claire D. Munialo, Elolo Osseyi (2022) Rheological study of cowpea puree ‘adowè’ and the influence of saliva on the puree viscosity International Journal of Food Science & Technology: 1; 1-8
13
Siavash Ghaderi, Saman Mahdavi, Alireza Yousefi (2021) Study of the Effect of Echinophora platyloba Ethanolic Extract on Survival of Listeria monocytogenes in Lighvan Cheese during Ripening Time Macedonian Veterinary Review: 44; 1-7
14
Alireza Yousefi, Shahla Khodabakhsh, Seyed Mohammad Ali Razavi, Javad Tavakoli, Ghader Hosseinzadeh (2020) Time-dependent (thixotropic) rheological behavior of sage seed gum in the presence of some salts and sugars innovative food technologies: 1; 1-10
15
Amir Pourfarzad, Alireza Yousefi, Komla Ako (2020) Steady/dynamic rheological characterization and FTIR study on wheat starch-sage seed gum blends FOOD HYDROCOLLOIDS: 111; 1-10
16
Alireza Yousefi, Komla Ako (2020) Controlling the rheological properties of wheat starch gels using Lepidium perfoliatum seed gum in steady and dynamic shear INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES: 143; 928-936
17
Javad Tavakoli, Khodadad Hajpour Soq, Alireza Yousefi, Parviz Estakhr, Mohsen Dalvi, Amin Mousavi Khaneghah (2019) Antioxidant activity of Pistacia atlantica var mutica kernel oil and it’s unsaponifiable matters JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE: 56; 5336-5345
18
Alireza Yousefi, Bahareh Savadkoohi, Younes Zahedi, Mehdi Hatami, Komla Ako (2019) Fabrication and characterization of hybrid sodium montmorillonite/TiO2 reinforced cross-linked wheat starch-based nanocomposites INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES: 131; 253-263
19
علیرضا یوسفی، سونیا دلمقانیان، امین ضیافروغی، میثم معزی (1397) سینتیک خشککردن مادون قرمز برشهای میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک- شبکههای عصبی مصنوعی innovative food technologies: 6; 175-186
20
علیرضا یوسفی، جواد سیفی هاچه سو، حسین شیخ لوئی، مهدی حاتمی (1397) بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده Food Hygiene: 8; 11-23
21
Younes Zahedi, Bahram Fathi-Achachlouei, Alireza Yousefi (2018) Physical and mechanical properties of hybrid montmorillonite/zinc oxide reinforced carboxymethyl cellulose nanocomposites INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES: 108; 863-873
22
Naser Ghasemian, Alireza Yousefi (2018) Enhancement of Catalytic Performance of H-Clinoptilolite in Toluene Abatement from Polluted Air via Controlled Dealumination Method International Journal of Chemical Reactor Engineering: 20170181; 1-7
23
Alireza Yousefi, Naser Ghasemian (2018) Prediction of Papaya fruit moisture content using hybrid GMDH - neural network modeling during thin layer drying process Iranian Journal of Food Science and Technology: 11; 747-757
24
Alireza Yousefi, Naser Ghasemian (2017) Prediction of papaw moisture ratio during hot air-drying: GMDH vs. mathematical modeling International Food Research Journal: 24; 2347-2352
25
علیرضا یوسفی، ناصر قاسمیان، امیر سالاری (1396) مدلسازى سینتیک خشک کردن برشهاى لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه هاى عصبى GMDH هیبریدى innovative food technologies: 5; 91-105
26
علیرضا یوسفی، الناز سیوانی (1396) مدلسازی ی ر یاضی فرایند آبزدایی اسمزی و خشک شدن با هوای داغ برای قطعات پاپایا Iranian Journal of Food Science and Technology: 67; 115-128
27
Ahmad Ardalan Saghezi, Alireza Yousefi, Amir Salari (2017) Mathematical Modeling of the Kinetics of Thin-Layer Infrared Drying of Lemon Jordan Journal Of Agricultural Sciences: 13; 663-674
28
29
30
آنیتا رامی، حسین شیخ لوئی، علیرضا یوسفی (1395) اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP (و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم “ ورامین 88 “ در طی نگهداری Iranian Journal of Food Science and Technology: 13; 1-15
31
Alireza Yousefi, Younes Zahedi, Seyed Mohammad Ali Razavi, Naser Ghasemian (2017) Influence of sage seed gum on some physicochemical and 3 rheological properties of wheat starch STARCH-STARKE: 68; 1-9
32
علیرضا یوسفی، سید محمدعلی رضوی، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، محمدرضا اکبرزاده توتونچی (1395) برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم Iranian Journal of Food Science and Technology: 58; 145-160
33
علیرضا یوسفی، شهلا خدابخش اقدم (1395) شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی Iranian Journal of Food Science and Technology: 58; 1-9
34
Amin ZiaForoughi, Alireza Yousefi, Seyed Mohammad Ali Razavi (2016) A Comparative Modeling Study of Quince Infrared Drying and Evaluation of Quality Parameters International Journal of Food Engineering: 12; 901-910
35
Alireza Yousefi, Razieh Eivazlou, Seyed Mohammad Ali Razavi (2016) Steady shear flow behavior of sage seed gum affected by various salts and sugars: Time-independent properties INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES: 91; 1018-1024
36
علیرضا یوسفی، فاطمه شاهی، حسین شیخ لوئی (1394) بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما innovative food technologies: 3; 11-22
37
Alireza Yousefi, Seyed Mohammad Ali Razavi, Abdoreza Novrozi (2015) In vitro gastrointestinal digestibility of native, hydroxypropylated and cross-linked wheat starches Food & Function: 6; 3126-3134
38
Alireza Yousefi, Seyed Mohammad Ali Razavi (2015) Dynamic rheological properties of wheat starch gels as affected by chemical modification and concentration STARCH-STARKE: 67; 567-576
39
Shahla Khodabakhsh, Alireza Yousefi, Mohabat Mohebi, Seyed Mohammad Ali Razavi, Mohammadreza Akbarzadehtotonchi (2015) Modeling for drying kinetics of papaya fruit using fuzzy logic table look-up scheme International Food Research Journal: 22; 1234-1239
40
Alireza Yousefi, Marziyeh Mosavinasab (2014) Textural and chemical attributes of sausages developed from Talang Queenfish (Scomberoides commersonnianuus)mince and surimi IRANIAN JOURNAL OF FISHERIES SCIENCES: 13; 1-14
41
علیرضا یوسفی، مرضیه موسوی نسب، محسن گواهیان (1392) بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم Iranian Scientific Fisheries Journal: 22; 157-170
42
شهلا خدابخش اقدم، مهدی مرادی، علیرضا یوسفی (1391) بررسی مقایسه ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی Iranian Food science and technology research journal: 8; 309-316
43
Alireza Yousefi, Vahid Asadi, Seyed Mehdi Nasiri, Mehrdad Niakousari, Shahla Khodabakhsh (2012) Comparison of Mathematical and Neural Network Models in the Estimation of Papaya Fruit Moisture Content PHILIPPINE AGRICULTURAL SCIENTIST: 95; 192-198
44
Mohsen Azadian, Marziyeh Mosavinasab, A. Farahnaky, Alireza Yousefi (2012) Comparing the Textural properties of Surimi and Fish Protein Isolate Gels Produced from Silver Carp Iran Agricultural Research: 31; 1-8
45
مقاله ارائه‌شده
1
یونس زاهدی دیزج یکان، نازنین یوسفی، علیرضا یوسفی، قادر حسین زاده (1402) تولید بسته بندی دوست دار محیط زیست بر پایه کربوکسی متیل سلولز-اکسید روی-موسیلاژ دانه شاهی: تعیین خواص مکانیکی و جذب رطوبت چهارمین کنفرانس بین المللی صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، ایران¡ اردبیل
2
یونس زاهدی دیزج یکان، نازنین یوسفی، علیرضا یوسفی، قادر حسین زاده (1402) تولید بسته بندی دوست دار محیط زیست بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اکسید روی-موسیلاژ دانه شاهی: تعیین نفوذپذیری به بخار آب و حلالیت چهارمین کنفرانس بین المللی صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، ایران¡ اردبیل
3
علیرضا یوسفی (1402) کاربرد سلولز میکروفیبریلی به عنوان یک ماده جدید در بستر نانوکامپوزیت ها سومین همایش بین المللی تحقیقات در علوم و فناوری نانو، ایران¡ تهران
4
علیرضا یوسفی، یونس زاهدی دیزج یکان (1402) خواص مکانیکی، جذب UV و آنتی باکتریال فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی نانوذرات اکسید روی سومین همایش بین المللی تحقیقات در علوم و فناوری نانو، ایران¡ تهران
5
علیرضا یوسفی، نازنین یوسفی (1402) برخی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته گندم دارای اتصالات عرضی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم سومین همایش بین المللی تحقیقات در علوم و فناوری نانو، ایران¡ تهران
6
7
8
علیرضا یوسفی، شهلا خدابخش اقدم (1396) معرفی سیستم حرارت دهی مقاومتی و بررسی کاربرد آن در صنایع غذایی ، ایران¡ اردبیل
9
علیرضا یوسفی، محمدرضا عباسی (1396) نحوه تولید سلولز باکتریایی و بررسی برخی ویژگی های آن چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی، ایران¡ تهران
10
11
علیرضا یوسفی، همایون خضرآقا (1396) معرفی صمغ کنجاک مانان و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاربردهای آن چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی، ایران¡ تهران
12
Shahla Khodabakhsh, Alireza Yousefi, Saeed Rabbanifar (2017) Extraction of biocompounds in grape seed using supercritical fluid extraction (SFE) National conference on separation science and engineering, Iran, Babol
13
14
علیرضا یوسفی (1395) کاربرد مدلسازی ریاضی در پیش بینی محتوای رطوبتی قطعات هلو حین خشک شدن با هوای داغ بیست و دومین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن، ایران¡ بناب
15
علیرضا یوسفی (1395) کاربرد مدل سازی ریاضی در بررسی سنتیک خشک شدن قطعات لیمو به وسیله اشعه مادون قرمز بیست و دومین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن، ایران¡ بناب
16
Alireza Yousefi (2015) Application of adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS) for prediction of papaw moisture content 2nd International Conference on Electrical, Computer, Mechanical and Mechatronics Engineering, Turky, Istanbul
17
علیرضا یوسفی (1394) بررسی امکان حذف سموم و فلزات سنگین از خاک با استفاده از زیست پالایی و ایجاد خاک ارگانیک چهارمین کنگره ملی کشاورزی اگانیک و مرسوم، ایران¡ اردبیل
18
علیرضا یوسفی (1394) امکان تولید کالباس از گوشت ماهی پرورش یافته به روش ارگانیک چهارمین کنگره ملی کشاورزی اگانیک و مرسوم، ایران¡ اردبیل
19
علیرضا یوسفی، یونس زاهدی (1394) استفاده از زیست فناوری برای تولید مواد پرارزش تغذیه ای: مطالعه موردی تولید ویتامین ب 12 چهارمین کنگره ملی کشاورزی اگانیک و مرسوم، ایران¡ اردبیل
طرح پژوهشی خاتمه‌یافته
پایان‌نامه
1
نازنین یوسفی، یونس زاهدی دیزج یکان، علیرضا یوسفی، قادر حسین زاده (1401) تهیه نانوکامپوزیت های کربوکسی متیل سلولز و اکسید روی در حضور صمغ دانه شاهی به عنوان سورفکتانت طبیعی
2
3
4
5
6
7
8
9
کتاب
1
Alireza Yousefi, Seyed Mohammad Ali Razavi (2019) Emerging natural hydrocolloids: rheology and functions ISBN: 978-1-119-41866-5
2
علیرضا یوسفی، یونس زاهدی، شهلا خدابخش اقدم (1397) فرایند تغلیظ در صنایع غذایی: روش ها و اصول مهندسی شابک:978-622-95058-5-4
ابداع
سخنرانی
پژوهشی از این نوع برای این شخص ثبت نشده‌است!
درسی از این نوع برای این شخص ثبت نشده‌است!

سوابق اجرایی

  • مدیر گروه مهندسی شیمی و پلیمر (1395 - 1397)
بیشتر