نام و نام خانوادگی اصغر محمودی شغل عضو هیئت علمی سایر دانشگاههای داخل کشور تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت پست الکترونیک a_mahmoudi [at] tabrizu [dot] ac [dot] ir مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده کتاب پایان نامه و رساله دکتری ابداع یا اختراع کسب رتبه در جشنواره تدوین استاندارد انتشار مجله، کنفرانس و انجمن های علمی سخنرانی افتخارات و جوایز طرح پژوهشی خاتمه یافته عنوانمجله 1 کاربرد طیفسنجی FT-IR با مدلهای طبقهبندی و رگرسیون مختلف برای تشخیص و کمیسازی هیدروسولفیت سدیم در آرد گندم ایران پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 2 The classification of Iranian wheat flour varieties using FT-MIR spectroscopy and chemometrics methods EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS 3 Detection of sodium hydrosulfite adulteration in wheat flour by FT-MIR spectroscopy Journal of Food Measurement and Characterization 4 Rapid identification and quantification of intramuscular fat adulteration in lamb meat with VIS–NIR spectroscopy and chemometrics methods Journal of Food Measurement and Characterization