نام و نام خانوادگی امیر کاظمی شغل دانشجوی سایر دانشگاههای داخل کشور تحصیلات 0 وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده کتاب پایان نامه و رساله دکتری ابداع یا اختراع کسب رتبه در جشنواره تدوین استاندارد انتشار مجله، کنفرانس و انجمن های علمی سخنرانی افتخارات و جوایز طرح پژوهشی خاتمه یافته عنوانمجله 1 Detection of safflower adulteration in saffron by textural features Journal of Food Composition and Analysis 2 Detection of Tomato Disease Using Texture Features and Genetic Bee Colony Algorithm SN Computer sciences 3 کاربرد طیفسنجی FT-IR با مدلهای طبقهبندی و رگرسیون مختلف برای تشخیص و کمیسازی هیدروسولفیت سدیم در آرد گندم ایران پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 4 The classification of Iranian wheat flour varieties using FT-MIR spectroscopy and chemometrics methods EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS 5 Detection of sodium hydrosulfite adulteration in wheat flour by FT-MIR spectroscopy Journal of Food Measurement and Characterization 6 Rapid identification and quantification of intramuscular fat adulteration in lamb meat with VIS–NIR spectroscopy and chemometrics methods Journal of Food Measurement and Characterization