نام و نام خانوادگی سید محمدعلی رضوی شغل عضو هیئت علمی سایر دانشگاههای داخل کشور تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت مشاهده پست الکترونیک s [dot] razavi [at] um [dot] ac [dot] ir مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده کتاب پایان نامه و رساله دکتری ابداع یا اختراع کسب رتبه در جشنواره تدوین استاندارد انتشار مجله، کنفرانس و انجمن های علمی سخنرانی افتخارات و جوایز طرح پژوهشی خاتمه یافته عنوانمجله 1 استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم innovative food technologies 2 Time-dependent (thixotropic) rheological behavior of sage seed gum in the presence of some salts and sugars innovative food technologies 3 A Comparative Modeling Study of Quince Infrared Drying and Evaluation of Quality Parameters International Journal of Food Engineering 4 Influence of sage seed gum on some physicochemical and 3 rheological properties of wheat starch STARCH-STARKE 5 Steady shear flow behavior of sage seed gum affected by various salts and sugars: Time-independent properties INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 6 In vitro gastrointestinal digestibility of native, hydroxypropylated and cross-linked wheat starches Food & Function 7 Modeling for drying kinetics of papaya fruit using fuzzy logic table look-up scheme International Food Research Journal 8 برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم Iranian Journal of Food Science and Technology 9 Dynamic rheological properties of wheat starch gels as affected by chemical modification and concentration STARCH-STARKE