نام و نام خانوادگی حسین شیخ لوئی شغل عضو هیئت علمی سایر دانشگاههای داخل کشور تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده کتاب پایان نامه و رساله دکتری ابداع یا اختراع کسب رتبه در جشنواره تدوین استاندارد انتشار مجله، کنفرانس و انجمن های علمی سخنرانی افتخارات و جوایز طرح پژوهشی خاتمه یافته عنوانمجله 1 بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده Food Hygiene 2 بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما innovative food technologies 3 اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP (و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم “ ورامین 88 “ در طی نگهداری Iranian Journal of Food Science and Technology