نام و نام خانوادگی مصطفی خجسته نژند شغل عضو هیئت علمی دانشگاه بناب تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت مشاهده پست الکترونیک khojasteh [at] ubonab [dot] ac [dot] ir مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده کتاب پایان نامه و رساله دکتری ابداع یا اختراع کسب رتبه در جشنواره تدوین استاندارد انتشار مجله، کنفرانس و انجمن های علمی سخنرانی افتخارات و جوایز طرح پژوهشی خاتمه یافته عنوانمجله 1 Detection of safflower adulteration in saffron by textural features Journal of Food Composition and Analysis 2 Detection of Tomato Disease Using Texture Features and Genetic Bee Colony Algorithm SN Computer sciences 3 مطالعه اثر دمای هوای داغ و پیش تیمار فراصوت روی کیفیت کشمش در کارخانه های بسته بندی نشریه مکانیزاسیون کشاورزی 4 اثر شدت تابش مادون قرمز و استفاده از پیشتیمار اولتراسوند روی کیفیت ظاهری کشمش در مرحله خشک کردن ثانویه در کارخانه های بسته بندی نشریه مکانیزاسیون کشاورزی 5 کاربرد طیفسنجی FT-IR با مدلهای طبقهبندی و رگرسیون مختلف برای تشخیص و کمیسازی هیدروسولفیت سدیم در آرد گندم ایران پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران 6 Optimizing a combination of texture features with partial swarm optimizer method for bulk raisin classification Signal, Image and Video Processing 7 The classification of Iranian wheat flour varieties using FT-MIR spectroscopy and chemometrics methods EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS 8 Detection of sodium hydrosulfite adulteration in wheat flour by FT-MIR spectroscopy Journal of Food Measurement and Characterization 9 A method for classifying oranges based on image processing and neural networks Food & Health 10 روش مبتنی بر پردازش تصویر به منظور تشخیص خودکار بیماری برگ درخت انگور مهندسي بيوسيستم ايران 11 Classification of seven Iranian wheat varieties using texture features EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS 12 Rapid identification and quantification of intramuscular fat adulteration in lamb meat with VIS–NIR spectroscopy and chemometrics methods Journal of Food Measurement and Characterization 13 استفاده از ماتریس هم رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش توده ای مهندسي بيوسيستم ايران 14 Machine vision system for classification of bulk raisins using texture features JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 15 Maturity detection and volume estimation of apricot using image processing technique SCIENTIA HORTICULTURAE 16 بررسی شکست مکانیکی دو رقم هندوانه در بارگذاری شبه استاتیکی مهندسي بيوسيستم ايران 17 DETERMINATION OF TANGERINE VOLUME USING IMAGE PROCESSING METHODS INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 18 Estimating volume and mass of citrus fruits by image processing technique JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 19 Comparison of Visible–Near Infrared and Short Wave Infrared hyperspectral imaging for the evaluation of rainbow trout freshness FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 20 Texture Quality Analysis of Rainbow Trout Using Hyperspectral Imaging Method INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES