نام و نام خانوادگی کوملا آکو شغل پژوهشگر در خارج از ایران تحصیلات کارشناسی ارشد وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده کتاب پایان نامه و رساله دکتری ابداع یا اختراع کسب رتبه در جشنواره تدوین استاندارد انتشار مجله، کنفرانس و انجمن های علمی سخنرانی افتخارات و جوایز طرح پژوهشی خاتمه یافته عنوانمجله 1 Rheological properties of binary mixtures of Lepidium perfoliatum seed gum and xanthan gum Chemical and Biological Technologies in Agriculture 2 Study on the impact of temperature, salts, sugars and pH on dilute solution properties of Lepidium perfoliatum seed gum Food Science & Nutrition 3 Rheological study of cowpea puree ‘adowè’ and the influence of saliva on the puree viscosity International Journal of Food Science & Technology 4 Steady/dynamic rheological characterization and FTIR study on wheat starch-sage seed gum blends FOOD HYDROCOLLOIDS 5 Controlling the rheological properties of wheat starch gels using Lepidium perfoliatum seed gum in steady and dynamic shear INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 6 Fabrication and characterization of hybrid sodium montmorillonite/TiO2 reinforced cross-linked wheat starch-based nanocomposites INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES